Termeni si conditii

Actualizat ultima data pe 10.12.2022

  1. Prin accesarea sau utilizarea site-ului nostru, vă exprimați acordul cu privire la termenii și condițiile prezentați aici. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți site-ul nostru.
  2. Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica sau actualiza acesti termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic acesti termeni și condiții pentru a vă asigura că sunteți de acord cu orice modificări.
  3. Site-ul nostru conține link-uri către site-uri ale altor magazine partenere. Aceste link-uri sunt oferite numai pentru conveniența dvs. și nu constituie un sprijin sau o recomandare din partea noastră. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul sau acuratețea informațiilor din aceste site-uri.
  4. Programul nostru de afiliere permite altor magazine să promoveze produsele lor pe site-ul nostru în schimbul unui comision pentru orice vânzare sau acțiune (cum ar fi un clic sau o înscriere) generată prin intermediul link-ului afiliat. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau respinge orice solicitare de afiliere în funcție de propria noastră discreție.
  5. Ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daune rezultate din folosirea sau accesarea site-ului nostru, sau din cumpărarea de produse prin intermediul link-urilor afiliate.
  6. Continutul site-ului nostru, inclusiv text, imagini, grafice și alte materiale, este proprietatea noastră sau a furnizorilor noștri de conținut și este protejat de legea dreptului de autor.
  7. mizi.ro nu va fi raspunzator despre calitatea produselor comandate de pe site-urile prezentate, intrucat produsele vor fi achizitionate direct de pe site-ul producatorilor / brandurilor promovate ce vor purta intreaga responsabilitate pentru calitatea produselor, procesul de retur si livrare, plata produselor.