mizi.ro a inceput ca un magazin online de incaltaminte si imbracaminte fashion pentru femei, spre sfarsitul anului 2021 si a adus sute de stiluri noi, in garderoba sutelor de cliente multumite. 

Echipa mizi.ro a hotarat ulterior sa se dezvolte pe latura online si sa integreze sutele de magazine online ce comercializeaza articole vestimentare, imbracaminte si incaltaminte (atat pentru femei cat si pentru barbati) si sa realizeze un catalog cu produse ce pot fi achizitionate direct de pe site-urile vanzatorilor. Asadar, echipa mizi.ro este la curent si updateaza zi de zi catalogul de produse, pentru ca dvs. sa va bucurati de cele mai noi si in voga produse, de cele mai noi tendinte in materie de fashion si stil, dar si de preturi competitive de la diverse magazine online de profil. 

Produsele prezentate pe website-ul nostru – mizi.ro sunt prezentarile insotite de poze si preturi, de pe site-urile vanzatorilor. Asadar, uneori, pot aparea discrepante de preturi, poze, descrieri. 

Produsele vizualizate pe mizi.ro nu vor fi livrare de catre noi, ci vor fi livrate, dupa plasarea comenzii, direct de magazinul de unde veti plasa comanda.

Echipa mizi.ro are ca focus pentru anii ce urmeaza, adunarea cat mai multor oferte si produse, pentru a va face alegerea mai usoara si pentru a nu mai fi nevoie sa deschideti mai multe magazine de unde sa alegeti, ci sa gasiti toate produsele prezentate direct in catalogul nostru si de acolo sa alegeti produsul preferat.

Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi si promisiunea noastra este ca vom alege cele mai bune produse spre a vi le prezenta!